Home >
Werkgevers
58

Werkgevers

4DotNet

4DotNet is een vlot bedrijf met een informele, dynamische no-nonsense cultuur waar persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. 4DotNet, is met 30 medewerkers een relatief k..

4DotNet

Activetickets

ActiveTickets geeft al meer dan 10 jaar richting aan de manier waarop organisaties tickets verkopen. Zij maken verschil door de ticket aankoop voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken, slim te auto..

Activetickets

Budget Energie

Budget Energie is een zeer open en platte organisatie waarin de jonge en getalenteerde werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebben. Omdat Budget Energie hard groeit, krijgen medewerkers de..

Budget Energie

Co & Co Solutions

Co & Co is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk IT-oplossingen. Ze ontwikkelen en implementeren softwareoplossingen als ordersystemen, contentmanagementsystemen, corporate websites of apps. Ook..

Co & Co Solutions

De Haan

De Haan IT Nederland B.V. B.V., in 1979 begonnen als leverancier van afrekensystemen, heeft zich in haar meer dan 35 jarig bestaan ontwikkelt tot een totaal oplosser voor afrekensystemen, toegangsbehe..

De Haan

Dotcontrol

DotControl Webbased Solutions, is een webdevelopment bedrijf, gespecialiseerd in website en (mobile) web-application development, event management-applicaties, e-commerce en e-marketing (banners, game..

Dotcontrol