TOP WERKGEVER: Working Talent

Locatie: 

Amsterdam

Werkend talent, dat is waar de organisatie voor staat. Ze hebben er hun vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens. Daarnaast geven zij de IT tools van de toekomst mee, zodat zij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide en communicatief vaardige IT professionals. 

Achtergrondinformatie

Middels een deta-vast constructie biedt Working Talent aan zowel kandidaten als opdrachtgevers een lange termijn oplossing aan. De trainees ondergaan naast praktijkervaring ook een specifiek op hen gerichte bootcamp van 8 weken waarin de trainees zich certificeren. De opdrachtgevers hebben de mogelijkheid de trainees na ongeveer een jaar in dienst te nemen.

Working Talent start om de maand een traineeship in de richting van OutSystems, PegaSystems, Software Development, Data Science en Security.

Working Talent zorgt in de praktijk voor een platform waarop studenten vanuit heel Nederland hun kennis kunnen delen en vergroten. 

Working Talent creëert een hechte gemeenschap, waarbinnen de studenten door het volgen van verschillende cursussen of het doorlopen van projecten werkervaring kunnen opdoen.

Bedrijfscultuur

  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door Atos en Working Talent;
  • Goede begeleiding door Senior professionals die jou laten groeien in jouw vakgebied;
  • Uitdagende projecten in jouw regio;
  • Behalen van de sterke Internationaal geaccrediteerde certificaten;
  • Mogelijkheden voor zowel nationale als internationale projecten.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist