W3S Digital (Voorheen Co & Co)

Locatie:

Rotterdam

Co & Co is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk IT-oplossingen. Ze ontwikkelen en implementeren softwareoplossingen als ordersystemen, contentmanagementsystemen, corporate websites of apps. Ook koppelen zij bestaande bedrijfsprocessen en -systemen aan internettoepassingen.


Achtergrond informatie

Joost van Rijswijk startte Co & Co in 1998 met een studievriend vanuit een gezamenlijke passie voor IT en ondernemerschap. Joost: “We hebben van onze hobby ons werk gemaakt.” Al snel sloot Vincent de Jong zich aan. Ze pakten alles aan: bekabeling, software en zelfs neurale netwerken. Vincent: “De startfase typeer ik als onze wild west-tijd. We leerden al doende wat ondernemen is en welke kant we op wilden.”

Na 5 jaar pionieren gingen Joost en Vincent samen verder en was het tijd voor een doorstart en meer focus. Het duo investeerde in een volwassen pand met ruime werkplekken, een verbeterde technische infrastructuur en last but not least: lekkere koffie.

Dat was een spannende stap, maar geboren vanuit het idee ‘we doen het goed of we doen het niet’. Dus: de basis op orde en van daaruit verder bouwen. Het personeelsbeleid kreeg in die tijd meer vorm, net als de gerichte keuze voor maatwerksoftware.

Werken bij Co & Co

Co & Co is altijd geïnteresseerd in (en worden blij van) talent. Je werkt met gedreven mensen die het leuk vinden om voor klanten een mooi product te maken en service te verlenen. Je hebt dus tijdens je ontwikkelwerk veel met klanten te maken.
Groei is een belangrijk thema voor hun. Daarmee bedoelen ze jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook je meer inhoudelijke vaardigheden. Groei zorgt voor verandering, creëert werkplezier en biedt carrièremogelijkheden. Stilstand is achteruitgang.
Daarnaast biedt Co & Co jou:

  • Afwisselende en uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers in innovatieve vakgebieden;
  • Je maakt onderdeel uit van een jong, enthousiast en gedreven team waar iedereen informeel met elkaar omgaat en zichzelf kan zijn. (Praten over nerdy dingen mag, graag zelfs!);
  • Genoeg mogelijkheden om je kennis en ervaring te ontwikkelen;
  • Werkweek van 40 uur, marktconforme beloning, gezamenlijke lunch wordt betaald, vrij op je verjaardag en goede koffie!
  • Speciaal voor de gamefanaten houden ze op de laatste dag van het jaar een gamedag.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist