TOP WERKGEVER: Volant Groep

Locatie:
Specialisme:  

Utrecht
IT-opleider, detachering, consultancy

Volant Groep is dé leverancier van professioanls op het gebied van software ontwikkeling en geautomatiseerd testen.

Volant Groep is een nieuwe speler in het Lean-vakgebied. Zij faciliteren bedrijven met het begeleiden van enthousiaste en goed getrainde Lean-talenten, die na een inzetperiode bij het bedrijf in vaste dienst kunnen treden.

Achtergrondinformatie

Met 15 jaar ervaring in het vinden, opleiden en begeleiden van IT professioansl, hebben ze een hoop in huis om organisaties te versterken met jonge, getalenteerde professionals. Volant's aanpak kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, maatwerk en een hechte klantrelatie.

De professionals hebben allemaal een hbo- / wo- bèta achtergrond en worden opgeleid in ontwikkeltalen als Java, .NET, Oracle, COBOL, maar ook bijvoorbeeld in software test tooling als Tosca, Selenium, HPQT, etc. 

Afhankelijk van de bedrijfscultuur selecteert Volant Groep uitsluitend talenten die over de juiste competenties beschikken en uiteindelijk een vast dienstverband bij een organisatie ambiëren.

Bedrijfscultuur

Het kantoor van Volant Groep is gevestigd in een dynamische ontwikkelomgeving in hartje Utrecht, op Hoog Catharijne. In het bedrijf is er sprake van een platte organisatiestructuur en een positieve, informele werksfeer.

Werknemers kunnen gebruik maken van een flexibile indeling van werktijden, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé. Daarnaast wordt er ook elke week tijd gemaakt voor innovatietijd en bijzonder informatieve kennissessies met collega's.

Het is een bedrijf met veel kennis, ervaring en volop doorgroeimogelijkheden.

 

Recente vacatures:

Software Developer

Denk jij bij het maken van software; Welke mensen help ik hierbij? Maakt mijn product impact op de maatschappij? Jouw toekomstige collega’s bij Volant Groep wel. Vanuit onze rol als IT Partner voor de lokale overheid is Volant Groep hier dagelijks mee bezig. Van burgerzaken, belastingen of het sociaal domein, de automatisering van lokale overheden blijft zich ontwikkelen en Volant Groep helpt hen daarbij.

Software Developer
Volant Groep GOUDA

.Net Ontwikkelaar

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van de online producten. Aan de bestaande informatiesystemen wordt voortdurend functionaliteit toegevoegd en onderhoud gedaan. Het is een actieve en essentiële rol waarbij gebruik wordt gemaakt van nieuwe tools. Je helpt mee de kwaliteit van ons ontwikkelproces steeds verder te verbeteren en te automatiseren. In uiteenlopende opdrachten verwachten wij een grote eigen inbreng.

Volant Groep
Volant Groep GOUDA
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist