Vital10

Vital10 is opgericht door specialisten uit de medische zorg met als doel mensen te helpen bij hun gezondheid. We bouwen een ecosysteem voor gezondheid met alle mogelijke hulp die je nodig hebt om gezond en vitaal te blijven. We bieden zorg dichtbij met begeleiding in de eigen omgeving, zodat je niet onnodig naar het ziekenhuis of andere zorginstanties hoeft. Zo behoud jij je vrijheid.

Over Vital10

Vital10 is een eHealth organisatie en landelijke zorginstelling gespecialiseerd in begeleiding op afstand en het ondersteunen van zelfmanagement voor mensen met (risicofactoren voor) chronische aandoeningen.

Werken bij Vital10

We geven onze ‘leden’ (cliënten & patiënten) toegang tot speciaal geselecteerde, gecertificeerde gezondheid bevorderende diensten en producten (in de regio). Hiermee helpen we leden om gezond te blijven (en een positieve ecologische footprint creëren).

Kernwaarden van Vital10 zijn vertrouwen, verbinden en versterken. Dat gaat op voor hoe we met elkaar samenwerken maar ook voor ons platform: we willen voor onze cliënten en partners een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke omgeving die onze cliënten laagdrempelig in contact brengt met zorgprofessionals en allerhande gezondheidsdiensten.

Werken bij Vital10

Het Vital10-platform bestaat uit een webapplicatie en mobiele app voor leden en een Elektronisch Patiënten Dossier. Met een compact team ontwikkelen we het platform verder. Als onderdeel van ons tech team word je een belangrijke schakel in de doorontwikkeling van Vital10.

Vacatures bij Vital10

Naast uitdagend werk, een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer bieden we je uiteraard een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder flexibele werkuren, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioen. Uiteraard is deels vanuit huis werken ook goed mogelijk.

Ben jij de gemotiveerde en enthousiaste kandidaat die Vital10 zoekt? Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist