Vertimart Consultants B.V.

Is het jouw missie om de gebruikers van onze tandheelkundige software het optimum uit hun investering te laten halen? Vind je het een positieve uitdaging om onze programma’s nóg beter te maken? Dan staat er in Heemstede een geweldige werkplek op je te wachten. Meer weten? Lees verder!

vertimart werken bij

Over Vertimart

Vertimart is in 1983 opgericht en werd in 1990 overgenomen door Jan Oudkerk en Pieter Schram. Rond die tijd waren er 15 tandartspraktijken die gebruik maakten van onze software. We waren de eerste leverancier van tandartssoftware dat specifiek was ontwikkeld voor Windows. Dit heeft ons laten groeien tot waar we nu zijn: ruim 60 Vertimarters en meer dan 2800 mondzorgpraktijken die dagelijks ontzorgd worden door ons systeem.

Met ons systeem willen we een centrale rol spelen in de automatisering van de Nederlandse dentale markt. Wij halen zorgen van praktijken weg waardoor ze zich kunnen focussen op hun core business: optimale patiëntenzorg. Wij streven naar het behouden van onze huidige leidende positie in deze markt. Daarom staat technische innovatie en professioneel optreden naar de klant bij ons centraal.

vertimart collega's

Werken bij Vertimart

Ons team bestaat uit ruim 60 mensen die stuk voor stuk trouw zijn aan hun werk en de collega’s om hun heen. We zijn leergierig en technisch ingesteld en we werken al te graag samen. Waardoor er veel gezelligheid ontstaat op de werkvloer. Klinkt goed? Verder bieden we je dit:

  • Uitstekende ondersteuning in het dagelijks werk
  • Doorlopende opleidingsmogelijkheden
  • Deelname aan een fitnessprogramma
  • Een gezellige, informele sfeer
  • Veel aandacht voor gezamenlijke activiteiten, ook buiten je werktijd

 

Recente vacatures:

C#.NET Full Stack Developer

Is het jouw missie om de gebruikers van onze tandheelkundige software het optimum uit hun investering te laten halen? Vind je het een positieve uitdaging om onze programmatuur nog beter te maken? Dan staan er in Heemstede een paar geweldige werkplekken op je te wachten! Wij zoeken vrolijke en betrokken collega's met development in het DNA

C#.NET Full Stack Developer
Vertimart Consultants B.V. HEEMSTEDE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist