Home >
VConsyst

VConsyst

VConsyst is een dynamische, jonge organisatie met een missie: complexe processen eenvoudig maken. VConsyst begon met dit idee in de jaren tachtig en levert vandaag de dag totaaloplossingen voor de inzameling van huishoudelijk afval, autorisatie en registratie van bezoekers en accommodatieverhuur. Maar ook deeloplossingen voor metaalwerken en software ontwikkeling. 

Onze organisatie telt ongeveer 80 medewerkers, verdeeld over vestigingen in Genemuiden (hoofdvestiging), Gorredijk, Spanje, Frankrijk, Duitsland en India. Daarnaast hebben we agenten in Noorwegen, Denemarken, Zweden en Italië. 

VConsyst maakt deel uit van Venture Group, een krachtige holding die wereldwijd actief is en meer dan 800 medewerkers heeft.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij VConsyst, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. VConsyst kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons