van Boxtel

Locatie:

Boekel 

Vanboxtel is dé specialist op het gebied van logistieke oplossingen. De kernactiviteit van dit bedrijf is het ontwikkelen en vervolgens succesvol implementeren van nieuwe technieken op de logistieke werkvloer. Het nieuwe beperkt zich niet alleen tot software, maar kan ook een mix van software, hardware, werkwijze of mechanisatie zijn. 

Door de integrale toepassing van de verschillende kennisgebieden binnen dit bedrijf verhogen ze de logistieke slagvaardigheid van hun klanten. Tevens zorgen ze met deze werkwijze voor een natuurlijke groei van hun eigen kennis en kunde.   

Vanboxtel - over de organisatie

Achtergrondinformatie

Geen wereld zo dynamisch als die van de logistiek. Wie hierin het verschil wil maken, moet dan ook het complete logistieke speelveld overzien. Vanboxtel doet dat. Al sinds 1989 bieden zij oplossingen aan die de efficiency en kwaliteit in magazijnen en transportprocessen verbeteren. Zoals complete logistieke systemen die kosten en tijd besparen. Maar bijvoorbeeld ook hard- en software voor voicepicking en besturing van mechanische oplossingen.

Ruim 150 medewerkers ontwikkelen en implementeren logistieke oplossingen in binnen- en buitenland. In goed ingespeelde teams verzorgen zij het complete traject van advies tot en met implementatie. Daarbij zetten ze steeds de juiste logistieke expertise in. Expertise die ook is terug te zien in de producten en oplossingen, waarin jarenlange logistieke ervaring opgesloten zit.

Bedrijfscultuur

Vanboxtel is een familiebedrijf met aandacht voor de mens. Informeel, persoonlijk en collegiaal. De gezamenlijke lunch in het eigen restaurant is altijd een uitstekend moment om collega’s te ontmoeten. Zeker omdat er veel verschillende mensen werken. Van informatici en elektrotechnici tot bedrijfskundigen en alles daartussenin. Zij werken samen in deskundige en hechte teams. Want teamwork vinden ze belangrijk bij Vanboxtel.

Het persoonlijke karakter van dit bedrijf zie je ook terug in de personeelsactiviteiten. Ze komen regelmatig samen; de ene keer voor een gezellig uitje, dan weer voor een serieuze themabijeenkomst. Zo ontwikkelen ze zich inhoudelijk én in teamverband. Zodat ze iedere dag weer een goede teamprestatie kunnen neerzetten voor hun klanten.

Vanboxtel - werken bij

Werken bij Vanboxtel?

Spreekt dit bedrijf je aan? Omschrijf jij jezelf als leergierig, analytisch, oplossingsgericht en nieuwsgierig? Heb je interesse in techniek of logistiek in de breedste zin van het woord? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist