Home >
Utilize

TOP WERKGEVER: Utilize

Locatie:

Hilversum

Utilize bouwt en levert b2b e-commerce oplossingen, zoals het webportaal, voor de voorraadhoudende groothandel. 

Achtergrondinformatie

Utilize bevindt zich in Hilversum en is in 2007 opgericht als leverancier van webportalen, nadat ze jarenlang de verkoop en implementatie van financiële software hebben verzorgd. Ze weten dus als geen ander hoe de financiële software het best aan het webportaal gekoppeld kan worden. Sterker nog: ze nemen het financiële systeem als uitgangspunt. Met hun webportaal omvatten ze de hele bedrijfskolom, van groothandel naar detaillist, naar consument en de andere kant op van groothandel naar de leveranciers.

Bij Utilize houden ze van duidelijkheid. Ze maken het hun klanten graag gemakkelijk zodat zij snel aan de slag kunnen. Ze nemen hun klanten stap voor stap mee in het proces om de opdrachtgevers zo goed mogelijk te laten begrijpen wat de meerwaarde van online toepassingen kan zijn. 

Utilize wil hiervoor eerst weten hoe een bedrijf in elkaar zit. Wat zijn de klanten, de processen en wat is de manier van werken? Op basis van deze informatie denkt Utilize mee over hoe ze de zakelijke processen maximaal kunnen optimaliseren. 

Werken bij Utilize

Utilize bestaat uit een enthousiast en professioneel team van 18 collega’s, waarvan ruim de helft ontwikkelaar is. Door de snelle groei van het bedrijf en de veelzijdigheid aan projecten zijn ze vrijwel altijd op zoek naar talentvolle medewerkers. Het bedrijf heeft een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit. De groothandels waarvoor ze werken komen uit verschillende branches dus de vraagstukken die voorbij komen zijn erg verschillend. De medewerkers zijn niet voor niks erg flexibel. Naast het harde werken is er ook regelmatig ruimte voor een biertje. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons