Home >
Ultimo

TOP WERKGEVER: Ultimo

Ultimo Software Solutions bv is sinds 1988 actief is in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen.

Ultimo is een onafhankelijk en van origine Nederlands bedrijf, dat zich in diverse marktsegmenten met de softwareproducten voor Facility, Maintenance, IT Service, Fleet en Infra Asset Management tot de marktleiders mag rekenen.

Werken bij Ultimo
Samen met ongeveer 40 collega’s van de afdeling Research & Development werk je volgens de Scrum methode aan een diversiteit van projecten. Bij Ultimo is de kwaliteit van de software erg belangrijk. Om dit te waarborgen maken ze gebruik van een hiervoor geoptimaliseerde ontwikkelstraat en de nieuwste technologieën. Samenwerken staat bij Ultimo centraal. Dat werken bij Ultimo niet iets alledaags is, bewijst het lage personeelsverloop al lange tijd. Veel werknemers werken dan ook al talrijke jaren met veel plezier bij Ultimo.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Ultimo, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Ultimo kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons