TOP WERKGEVER: True People

VISIE

Met plezier en flexibiliteit als drijfveer, hebben Richard van der Meel en Ron Brouwer eind 2014 True People opgericht. Wij geloven dat de mensen het verschil maken.

Er zijn veel bedrijven die online oplossingen bouwen. Wij hebben nagedacht over wat ons drijft en wat ons onderscheid. Alles heeft te maken met de mensen. Niet alleen wij als Ron en Richard, maar ook de manier waarop we samenwerken met de klanten en de mensen die vanuit de klant betrokken zijn tijdens een project. 

FLEXIBEL

Wij werken volledig Agile en schrijven vooraf niet uit wat er precies gerealiseerd gaat worden. Wij geloven dat de oplossing, met ons meedenkend vanuit de technische mogelijkheden, altijd beter de behoefte afdekt.

Weinig online bureaus werken zoals wij. Wij houden tijdens realisatie van het project nog een flexibele scope. We identificeren samen de behoefte en bepalen gezamenlijk wat echt belangrijk is. Op die manier halen we het optimale resultaat uit het beschikbare budget.

PLEZIER

Wij geloven dat mensen die plezier hebben in datgene wat ze doen betere resultaten behalen. Plezier is dan ook erg belangrijk bij True People. Voor onszelf, maar ook zeker voor de personen waarmee we samen mogen werken.

Tijdens onze projecten denken we uitgebereid mee met de klant en spelen in op de behoefte die daar speelt. We betrekken de klant actief tijdens onze projecten. Dit kost wat tijd van de klant, maar het is leuk om onderdelen te zien 'ontstaan' en het resultaat tijdens realisatie nog te kunnen beinvloeden.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist