TOP WERKGEVER: The Competence Group

Locatie:

Antwerpen

The Competence Group (TCG) verhoogt het rendement van medewerkers en organisaties. Wij doen dat met het ontwikkelen van digitaal onderwijs, het implementeren van online leeromgevingen en het beantwoorden van vraagstukken rond kennis-, opleiding- en informatiemanagement. Ons uitgangspunt? De dagelijkse praktijk van uw organisatie en uw individuele medewerkers. 

Achtergrondinformatie

TCG verhoogt het rendement van medewerkers en organisaties. Wij doen dat met het ontwikkelen van digitaal onderwijs, het implementeren van online leeromgevingen en het beantwoorden van vraagstukken rond kennis-, opleiding- en informatiemanagement. Sinds onze oprichting in 2002 maakt inmiddels een kwart miljoen professionals enthousiast, meetbaar en succesvol gebruik van onze oplossingen. Leer ons kennen via de social media, bezoek ons hoofdkantoor in IJsselstein of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek; ons team is u bijzonder graag van dienst.

Werken bij TCG

Wij hebben altijd plaats voor specialisten met een praktische instelling. Het TCG-Team bestaat uit experts die zich onderscheiden met oplossingsgerichte creativiteit en een pragmatische, leergierige werkhouding. Herkenbaar? Schrijf een open sollicitatie of reageer op een van onze vacatures! En omdat wij alleen de allerbeste match willen maken, kennen onze vacatures geen sluitingstermijn.
Hiermee hopen wij jou te verleiden

● Ruimte voor invulling van je eigen rol;  

● Een aantrekkelijk salaris;

● Flexibele werktijden en/of thuiswerken;

● 25 vakantiedagen (naar rato dienstverband);

● Onkostenvergoedingen, vakantie- en overwerktoeslagen, studiekosten- en woon-werkverkeer regelingen;

● Collectieve pensioenverzekering;

● Tegemoetkoming ziektekosten;

● Voetbaltafel, gezellige BBQ’s en bedrijfsuitjes;

● Een open en informele werksfeer waarin humor en collegialiteit hoog in het vaandel staan;

● En voor de liefhebber: een kantoor direct naast McDonald’s IJsselstein.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist