Home >
Stratech

Stratech

Stratech ontwikkelt sinds 1989 innovatieve software oplossingen in de nichemarkten Recreatie, Logistiek & Industrie en Publiek & Re-integratie. Met zijn partners verzorgen ze totaaloplossingen waardoor klanten in staat zijn hun kennisintensieve en complexe processen efficiënt te organiseren en continuïteit van deze kennis en processen te waarborgen. Hierdoor levert Stratech een actieve en positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat van zijn klanten.

Klanten

Dit is de reden dat veel vooraanstaande bedrijven waaronder Philips, DSM, KLM, Aviko, Recreatiecentra Nederland (RCN), Vrijetijdspark Beerze Bulten, Vakantiepark de Twee Bruggen en overheden zoals gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en diverse Stadsregio's de automatisering van hun kennisintensieve werkprocessen automatiseren met de oplossingen van Stratech.

Internationaal

Ook internationaal is Stratech zeer actief: diverse vooraanstaande recreatieondernemingen in de Duitse markt zoals Upstalsboom, Heidesee en Baltic Freizeit maken gebruik van de Enterprise recreatie oplossing van Stratech. In Nederland is Stratech marktleider op het gebied van software voor de recreatiemarkt.

Waar kun je Stratech vinden?

Ze zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede. De organisatie bestaat uit 55 enthousiaste medewerkers, allemaal professionals op hun vakgebied.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons