SeniorWeb

SeniorWeb is het hulpmiddel voor PC-gebruik door senioren. Sinds 1996 hebben er al duizenden vrijwilligers zich bij ons aangesloten om senioren te helpen met het begrijpelijk maken van de digitale wereld. Ons doel is namelijk om senioren weer mee te laten draaien met onze maatschappij die steeds digitaler wordt.

SeniorWeb werken bij

Over SeniorWeb

Ondertussen zijn al 150.000 ouderen lid van SeniorWeb. Het lidmaatschap biedt een mix van computerhulp, educatie en informatie. We bieden onder meer een kwartaalblad, online cursussen en computerhulp via internet, per telefoon en aan huis. Onze aanpak naar zowel onze klanten als ons personeel is menselijk, begrijpelijk, ondersteunend, toegankelijk en inspirerend. Dit zorgt voor een prettige werksfeer in een informele omgeving waar je enthousiaste collega’s altijd voor je klaarstaan.

Met volle passie houden wij onze kanalen up-to-date met de hedendaagse standaarden. Op dit moment werken we daarom aan het moderniseren van onze website en maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken. Zoals .NET Core, ReactJS en nog veel meer.

Werken bij SeniorWeb

SeniorWeb bestaat uit een team van 30 mensen die werkzaamheden verrichten vanuit ons kantoor in Utrecht. Word je hier enthousiast van? Dan zijn we op zoek naar jou! Verder bieden wij dit nog aan:

  • Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring
  • Een maatschappelijk ingesteld, divers, full-stack team
  • Aandacht en ruimte voor eigen initiatieven met genoeg eigen verantwoordelijkheid
  • Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist