Home >
Searchdog

Searchdog

Searchdog is een (r)etail service organisatie voor B2B en B2C ondernemers, actief in telecom, waaronder mobiele data, vaste en geïntegreerde telefonie oplossingen inclusief aanvullende service en diensten.

Zowel zelfstandige ondernemingen als ketenbedrijven en franchiseorganisaties hebben zich aangesloten bij SearchDog.

SearchDog faciliteert in een logische en werkbare keten van transacties tussen partijen. Ondersteund door onderscheidende systemen, proposities van de belangrijkste merken in de markt, marktconforme condities en een goede relatieservice.

Dagelijks dragen ruim 35 medewerkers vanuit een hands-on mentaliteit en een betrouwbare organisatie bij aan de prestatie van zakelijke en consumer business partners. SearchDog kent twee focusgebieden: de zakelijke markt en de consumentenmarkt. Beide kanalen worden ondersteund door een eigen sales support team en een Partner Manager. Synergie voordelen volgen uit het samenvoegen van ondersteunende functies zoals inkoop, IT, finance en transacties.

SearchDog kan commercieel en technisch snel schakelen zodat zij altijd kan inspelen op de ontwikkelingen in de markt en de behoeften van haar partners.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons