Home >
Royal Lemkes

TOP WERKGEVER: Royal Lemkes

Locatie:

Bleiswijk 

Royal Lemkes heeft een groen hart. Ze geloven in planten. Planten bieden een beter leven, een vitale business en ze leveren een duurzame bijdrage aan een groenere wereld. Bij alles wat ze ondernemen streven ze naar duurzame groei: van hun mensen, van hun relaties en van hun gezamenlijke business.Achtergrondinformatie

Royal Lemkes is in 1882 gestart als kwekerij en uitgegroeid tot een koninklijk bedrijf. Ze zijn Europees marktleider in het beleveren van planten aan grootschalige retail uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full-service supermarkten en woonwinkels. Ze helpen hun klanten om met planten hun doelstelling qua onderscheidend vermogen en rendement te verbeteren. De expertise van de organisatie ligt in planten en de connectie met de beste kwekers. 

Ze bieden daarbij een zeer efficiëntie Supply Chain en diverse andere diensten zoals Business intelligence, Trade Marketing, Replenishment en Duurzaamheid.

De kernwaarden van Royal Lemkes zitten diep geworteld in hun DNA. Betrouwbaarheid en Vakmanschap zijn hun bestaansrecht. Klantbetrokkenheid is belangrijk om samen naar oplossingen en kansen te zoeken. Leiderschap staat voor hun ambitie om het verschil te maken, waarbij ze altijd de Verbinding zoeken met elkaar, hun partners en de wereld om zich heen.

Werken bij Royal Lemkes

Zij geloven dat mensen tot bloei komen als ze in hun kracht staan. Ze creëren voor hun collega’s de ruimte om zich te ontwikkelen, te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de functie en het bedrijf. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden ze een marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden.

 

Recente vacatures:

Royal Lemkes

Developer

Royal Lemkes heeft een ambitieus meerjarig veranderprogramma waar vernieuwing van het ICT-landschap deel van uitmaakt. Het ERP systeem is in huis ontwikkeld en inmiddels aan vernieuwing toe. Wij zoeken iemand die mee kan ontwikkelen aan deze vernieuwing en die vooral ook de nieuwe technieken beheerst en in kan brengen. In jouw rol als Developer help je bij de vertaling van concepten en programmeer je de nieuwe software. Binnen de development organisatie rapporteer je aan de Manager ICT.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons