Home >
Rivium Business Solutions

TOP WERKGEVER: Rivium Business Solutions

Locatie:

Zoetermeer

Sinds 1997 realiseert Rivium solide oplossingen en projecten voor de financiële branche en grootzakelijke markt. 

Achtergrond informatie

Rivium is een expert op het gebied van applicatie integratie, middleware management, realtime market data en data monitoring. Rivium levert tevens ervaren interim professionals zoals developers, beheerders, DevOps en consultants. Van het ontwikkelen van innovatieve tools tot het beheer van complexe enterprise omgevingen.

Ze beschikken over de volgende diensten:

MARKET DATA
Market Data verzorgt realtime data voor dealingrooms van banken en financiële instellingen. Zij zorgen 24 uur per dag en zeven dagen in de week dat de gewenste financiële gegevens aan de klant worden geleverd. Op zowel front- & back-end gebied, hebben zij de kennis in huis.

INTEGRATION
Rivium biedt specifieke integratiekennis die jouw business optimaliseert en integreert. Wil je interne/externe applicaties met elkaar integreren door middel van een ESB, het beheer uitbesteden of bestaande systemen naar een geheel nieuwe architectuur migreren? Geen vraagstuk is onoplosbaar.

INTERIM PROFESSIONALS
Rivium levert de invulling van jouw capaciteitsbehoefte geheel op maat.

Ze zorgen snel, zorgvuldig en tegen een scherp tarief voor professionele assistentie op het gebied van ICT. Rivium biedt jouw organisatie flexibel inzetbare, ervaren en gekwalificeerde professionals die direct bijdragen aan jouw bedrijfsprocessen. 

DEVELOPMENT
Zij beschikken over ervaren developers die inzetbaar zijn op front- & back-end gebied. Je kan medewerkers inhuren of hun jouw maatwerk software laten ontwikkelen. Door hun flexibiliteit is het mogelijk om in korte termijn versterking te vinden voor jouw business.

BPM
TIBCO BPM is een toonaangevend platform dat jouw digitale business verbeterd door middel van: processen, mensen, context en acties te coördineren en verbinden. Door flexibele processen is TIBCO BPM in staat realtime te sturen op organisatorisch niveau en daarmee jouw business te optimaliseren.

Bedrijfscultuur 

De kern van Rivium is haar medewerkers. Ieder heeft een eigen expertise en karakter. Vakbekwaamheid is te leren, enthousiasme en flexibiliteit moet in je zitten. Door de kennisdeling van de Rivium Academy groeit het bedrijf continu in kennis. Daarnaast biedt de organisatie jou een auto van de zaak, opleidingsmogelijkheden, telefoon, laptop en een bonusregeling.

Wil jij ook groeien als ICT’er en het maximale uit jezelf halen? Bekijk dan de vacatures en solliciteer!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons