Home >
RidderDataSystems

TOP WERKGEVER: RidderDataSystems

Locatie:

Harderwijk

Ridder Data Systems ontwikkelt en levert ERP-software aan de maakindustrie.

Achtergrondinformatie

Al sinds 1982 ondersteunt Ridder Data Systems de maakindustrie met ERP-software. Ridder iQ is ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk. Met Ridder iQ beheert en beheerst je alle bedrijfsprocessen. Klanten kiezen voor Ridder vanwege de krachtige branche-specifieke aanpak en hun no-nonsense benadering. Zij hebben het doel om hun positie van marktleider, als ERP-leverancier binnen de maakindustrie, te continueren en te versterken. Want die stelt hun in staat de best mogelijke software te blijven ontwikkelen.

Met circa 100 medewerkers bedienen ze tegenwoordig ruim 950 bedrijven. Zij werken naar volle tevredenheid met hun software.

Werken bij Ridder Data Systems

Werken bij Ridder Data Systems betekent werken bij dé marktleider op het gebied van ERP-software binnen de maakindustrie in Nederland. Hun focus binnen dit marktsegment ligt met name op het bedienen van klantorder gestuurde en project gestuurde bedrijven. 

Met een team van ongeveer honderd enthousiaste collega’s ontwikkelen, verkopen en onderhouden zij hun eigen ERP-softwarepakket, Ridder iQ. Ridder iQ bundelt hun innovatieve, betrokken werkwijze, samen met het streven naar maatwerkoplossingen en ruim vijfendertig jaar ervaring. Binnen hun organisatie komen iedere dag weer creatieve ideeën naar boven en om daar continu een invulling aan te geven zijn zij op zoek naar de beste talenten in het vak. Daarom zijn zij op zoek naar jou

 

Recente vacatures:

RidderDataSystems

Vacature Traineeship Technical Consultant (ERP)

In de rol van Junior Technical Consultant adviseer je onze klanten en geef je hun specifieke wensen vorm in ons eigen ontwikkelde ERP systeem. Je weet de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting in Ridder iQ, waarbij de behoefte vaak gericht is op het gebied van rapportage, interface, scriptingen workflow. Tijdens implementatietrajecten werk je nauw samen met collega consultants en werk je tevens zelfstandig aan opdrachten bij klanten.

RidderDataSystems

Vacature Consultancy Trainee (ERP)

Ben jij diegene die onze klanten de juiste hulp kan bieden én heb je de ambitie om in korte tijd stappen te maken in je carrière? Solliciteer dan naar ons interne opleidingsprogramma. Als Consultancy Trainee begin je je loopbaan bij onze Technical Support Afdeling. De Support afdeling is hét kenniscentrum binnen Ridder. Wil je onze klanten, de branche en onze software goed te leren kennen dan de Support afdeling het ideale vertrekpunt voor een Consultant in opleiding.

Technisch Consultant

Technisch Consultant

Als Technisch Consultant heb je een veelzijdige en uitdagende functie waarin je klanten adviseert en specifieke wensen vormgeeft in ons eigen ontwikkelde ERP systeem Ridder iQ. Je weet de bedrijfsprocessen van de klant te vertalen naar een efficiënte inrichting in Ridder iQ, waarbij de behoefte vaak gericht is op het gebied van rapportage, interface, business intelligence en workflow. Tijdens implementatietrajecten werk je nauw samen met de Business Consultant en/of Projectmanager, daarnaast werk je zelfstandig aan opdrachten bij klanten.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons