Home >
Ridder Data Systems

TOP WERKGEVER: Ridder Data Systems

Locatie:

Harderwijk

Ridder Data Systems ontwikkelt en levert ERP-software aan de maakindustrie.

Achtergrondinformatie

Al sinds 1982 ondersteunt Ridder Data Systems de maakindustrie met ERP-software. Ridder iQ is ontstaan vanuit de best mogelijke manier: vanuit de praktijk. Met Ridder iQ beheert en beheerst je alle bedrijfsprocessen. Klanten kiezen voor Ridder vanwege de krachtige branche-specifieke aanpak en hun no-nonsense benadering. Zij hebben het doel om hun positie van marktleider, als ERP-leverancier binnen de maakindustrie, te continueren en te versterken. Want die stelt hun in staat de best mogelijke software te blijven ontwikkelen.

Met circa 100 medewerkers bedienen ze tegenwoordig ruim 950 bedrijven. Zij werken naar volle tevredenheid met hun software.

Werken bij Ridder Data Systems

Werken bij Ridder Data Systems betekent werken bij dé marktleider op het gebied van ERP-software binnen de maakindustrie in Nederland. Hun focus binnen dit marktsegment ligt met name op het bedienen van klantorder gestuurde en project gestuurde bedrijven. 

Met een team van ongeveer honderd enthousiaste collega’s ontwikkelen, verkopen en onderhouden zij hun eigen ERP-softwarepakket, Ridder iQ. Ridder iQ bundelt hun innovatieve, betrokken werkwijze, samen met het streven naar maatwerkoplossingen en ruim vijfendertig jaar ervaring. Binnen hun organisatie komen iedere dag weer creatieve ideeën naar boven en om daar continu een invulling aan te geven zijn zij op zoek naar de beste talenten in het vak. Daarom zijn zij op zoek naar jou

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons