Reynolds & Reynolds

Reynolds and Reynolds bv biedt praktische IT-oplossingen voor de automotive branche. Door de decennia heen hebben zij vele sofwareapplicaties voor dealerbedrijven op de markt gebracht. De softwareontwikkeling van Reynolds & Reynolds staat nooit stil, waardoor zij continu in staat zijn te voldoen aan de vragen uit de markt. 

Behalve om de softwareapplicaties staat Reynolds ook bekend om haar gestroomlijnde After Sales organisatie. Consultants installeren niet alleen de nieuwe software, maar trainen ook personeel ter plaatse. Daarnaast zijn er technische consultants die de hardware installeren en onderhouden. Voor vragen kunt u op werkdagen terecht bij onze helpdesk. 

Missie
Reynolds and Reynolds B.V. ontwikkelt in eigen huis efficiënte en renderende automatiseringsoplossingen voor de automotive branche. Sleutelwoorden bij dat proces zijn: betrouwbaarheid en professionaliteit. Uitgangspunt is het verbeteren van alle werkprocessen bij gebruikers van onze software.

Compleet en betrouwbaar
Reynolds and Reynolds B.V. onderscheidt zich door het aanbieden van een complete oplossing, van advies en implementatie tot en met aftersales, helpdesk en onderhoud. De software is gebruiksvriendelijk, in een Windows-omgeving ontwikkeld en door eigen ontwikkelcapaciteit altijd up to date.

Filosofie

  • Passie voor de automotive markt
  • Kwaliteit en specialistische kennis is ons voordeel
  • Werken op basis van 'best in class'
  • Waarborgen van de hoogste standaard qua integriteit
  • Realiseren van een winstgevende groei
  • Het vinden van synergie in de verschillende landen met betrekking tot producten, diensten, infrastructuur en investeringen
  • Lange termijn garantie voor onze klanten en werknemers verschaffen
  • Exclusieve focus op de automotive markt


Carrière bij Reynolds & Reynolds
Ze zijn continu op zoek naar talent om het professionele team te versterken. Bij Reynolds & Reynolds zijn ze ervan overtuigd dat de basis voor het succes van het bedrijf gevormd wordt door de inzet en de kwaliteiten van hun medewerkers. Zij streven dan ook voortdurend naar het creëren van een uitdagende werkomgeving waar men de nodige voldoening kan vinden en waarbinnen iedereen gerespecteerd wordt. Het doel is om iedereen aan te moedigen zichzelf verder te ontwikkelen en zo een bloeiende carrière te bewerkstelligen binnen Reynolds & Reynolds.

Ze bieden vele mogelijkheden, uitdagende projecten, gedreven teamwork, continue zelfontplooiing en bovenal professionele groei. Dit alles kan een deel zijn van jouw toekomst bij Reynolds and Reynolds. Interesse? Kijk dan naar de vacatures of neem contact met ons op!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist