Home >
Rendo

Rendo

De RENDO groep bestaat uit RENDO Netwerken, RENDO Duurzaam en RENDO Beheer.

RENDO Netwerken beheert en onderhoudt het gas- en elektriciteitsnetwerk in de regio. Verlichting, een behaaglijke temperatuur in huis en het koken van uw maaltijden zijn waarschijnlijk een vanzelfsprekend onderdeel van het leven. Het is het doel van RENDO om dat zo te houden. RENDO Netwerken zorgt voor de constante aanvoer van gas en elektriciteit, en controleert de kwaliteit en veiligheid van het transportnetwerk. RENDO Netwerken is de merknaam van N.V. RENDO.

RENDO Beheer B.V. is verantwoordelijk voor de meetdiensten, de openbare verlichting en innovatieve projecten. Ook de ondersteunende stafdiensten zijn hierin ondergebracht. Het bedrijf is gevestigd in Meppel.

De organisatie wil ook zelf het goede voorbeeld geven als het gaat om energiebesparing en duurzaamheid. In 2016 hebben ze zonnepanelen op het dak van het kantoor gelegd, wordt het gebruik van papier verder teruggedrongen, wordt afval op kantoor beter gescheiden en beoordelen ze of elektrische bedrijfsauto’s of bedrijfsauto’s op groengas tot de mogelijkheden behoren.

Werken bij RENDO

RENDO wil een goede werkgever zijn. Jaarlijks wordt ingezet op opleidingen en doorstroming. Van medewerkers wordt een flexibele en open houding verwacht.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons