TOP WERKGEVER: Profix-it

Locatie:

Breda

Profix IT Solutions is een jong en dynamisch softwarebedrijf gevestigd in Breda. Het bedrijf kent hele korte lijnen en een informele en collegiale sfeer. Ze richten zich nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door zichzelf ontwikkelde AGF-software (Profix AGF) staat hierbij centraal. 


Achtergrondinformatie

De specialisme van Profix en daarmee één van hun belangrijkste producten is de Profix AGF Software. Software ontwikkeld vóór en in samenwerking met AGF-handelsbedrijven. Hiermee is het de meest gespecialiseerde softwareoplossing voor deze branche.

Gezien de uitstekende consultancyvaardigheden, die door de jaren heen ontstaan zijn met het implementeren van de diverse softwareoplossingen worden medewerkers van Profix IT Solutions ook steeds meer ingezet als begeleider, intermediair of sparringpartner bij implementaties van andere softwareoplossingen.

Werken bij Profix IT
Een uitdagende baan waarbij je hun helpt met het verder ontwikkelen van hun ERP software voor AGF-handelsbedrijven; groothandels, importeurs en exporteurs.

Een uitdagende en zelfstandige job in een zelfsturend team. Daarnaast een passende beloning en goede secundaire arbeidsomstandigheden.

 

Recente vacatures:

C# .NET Developer

Profix IT Solutions is een jong en dynamisch softwarebedrijf gevestigd in Breda. Ons bedrijf kent hele korte lijnen en een informele en collegiale sfeer. We richten ons nu met name op het ontwikkelen van software voor de aardappelen-, groente- & fruithandelsbranche (AGF). De door onszelf ontwikkelde AGF-software (Profix AGF) staat hierbij centraal.

Profix-it
Profix-it BREDA
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist