Profity B.V.

Locatie:


Rijssen

Profity is een Nederlandse ontwikkelaar van standaard ERP-software en richt zich uitsluitend op projectmatig werkende productiebedrijven. Profity ERP is een van de meest complete ERP-pakketten voor de projectmatige maakindustrie. Profity Prefab is een van meest complete planningspakketten voor de prefab-betonindustrie.

Achtergrondinformatie

Profity B.V. is opgericht door Henk Jan Nieuwenhuis, Managing Director van Profity. Sinds 2014 is Profity financieel en organisatorisch versterkt met twee nieuwe aandeelhouders: Forward Group (www.forwardgroup.nl) en Innovestments Beheer. Forward en Innovestments Beheer staan voor meer dan 125 manjaar ervaring in het opbouwen en managen van enterprise-softwarebedrijven.

Eind 2016 heeft Profity 3C+ Automatisering overgenomen, een softwarebedrijf gespecialiseerd in ERP-software en planningssoftware voor de prefab betonindustrie. De software, kennis en ervaring van 3C+ vormde een waardevolle toevoeging aan de propositie van Profity ERP voor projectmatig werkende bedrijven in de bouwtoelevering.

Profity B.V. is een financieel solide en groeiende organisatie gericht op een langdurige relatie met haar klanten. De basis hiervoor is klantgerichtheid, vakmanschap, resultaatgerichtheid en onderling vertrouwen. Op deze kernwaarden kun je hun aanspreken.

Werken bij Profity

Werken bij Profity betekent voor jou:

  • Deel uitmaken van een klein team ervaren software-ontwikkelaars;
  • Betrokken zijn bij de gehele software ontwikkelcyclus;
  • Nauw samenwerken met mede-ontwikkelaars, consultants en product management;
  • Bouwen aan innovatieve standaard software-producten en maatwerkprojecten;
  • Werken in Rijssen, enkele dagen per week flexwerken is bespreekbaar;
  • Werkweek mogelijk van 24 – 40 uur.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist