TOP WERKGEVER: Pragmalogic B.V.

Locatie:

Woerden

Pragmalogic is een klein IT-bedrijf dat software maakt die gebruikt wordt om satellietcommunicatie mogelijk te maken. Pragmalogic is daarin een van de belangrijkste spelers ter wereld en daar zijn ze trots op!


Achtergrondinformatie

De klanten van Pragmalogic variëren van kleine organisaties tot energiemaatschappijen. Zo gebruiken kleine organisaties de software om een telefoonrekening te produceren. Grote satellietoperators gebruik de software om de diensten in hun netwerk te activeren. De energiemaatschappijen beheren hun satelliet-terminals op afstand via het platform van Pragmalogic.

Werken bij Pragmalogic betekent volledig meedraaien in het team. Je werkt zelfstandig maar er is ook ruimte om te overleggen met je collega’s. Er heerst een prettige werksfeer en ze bieden veel flexibiliteit.

Werken bij Pragmalogic

Pragmalogic is gestart in mei 2017 en is een klein IT-bedrijf. Het is gevestigd in het centrum van Woerden van waaruit ze momenteel met z’n vieren alles voor elkaar krijgen. Wil jij onderdeel maken van een klein team waar je volledig meetelt? Een bijdrage leveren aan software die satellietcommunicatie mogelijk maakt?

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist