Home >
PlusPort

TOP WERKGEVER: PlusPort

Locatie:

Den Haag

Aan de prachtige kust van Scheveningen is PlusPort gevestigd, een snelgroeiend, succesvol en informeel bedrijf. Zij ontwikkelen en beheren het meest succesvolle Nederlandse Academy HR en e-learning systeem voor grote nationale en internationale opdrachtgevers. Achtergrondinformatie

Daarnaast levert PlusPort RMS (risicomanagement) software aan tal van bedrijven. Hun software platformen zijn grotendeels responsive. Naast softwareleverancier en -ontwikkelaar heeft PlusPort een groot direct portfolio waar cursisten zich in kunnen schrijven voor allerlei veiligheidstrainingen.

De teams van Plusport komen uit verschillende vakgebieden: van designers tot contentwriters, van programmeurs tot communicatiedeskundigen. Bij PlusPort heb je de beschikking over alle expertises om projecten binnen jouw organisatie van begin tot eind te ondersteunen.

Bedrijfscultuur

PlusPort heeft een jonge en zeer gedreven cultuur waar CAN DO met hoofdletters wordt geschreven. Informeel en teamresultaat zijn de andere kernwoorden. Daarnaast is hier niemand bang om samen met hun klanten de mooiste oplossingen te maken.

Plusport biedt een fulltime dienstverband in een gezellig team met slimme collega’s die creatief, kritisch en precies zijn. Bij het bedrijf heerst een open en informele werksfeer zowel tijdens als buiten werktijd. Ze vinden eigen initiatief erg belangrijk. Zelfontplooiing in de vorm van opleidingsmogelijkheden zijn dus bij je taken inbegrepen. Jij bepaalt zelf je eigen groei!

De organisatie zorgt voor een passend salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioen bij een gezond en stabiel bedrijf. En natuurlijk horen bedrijfsuitjes aan het strand in Scheveningen bij je takenpakket!

 

Recente vacatures:

PlusPort

Consultant Academy & RMS software

Als consultant ben je samen met het team bezig om de software verder uit te denken en functioneel verder te brengen. Naar de klant ben je de projectleider om de academy of RMS software uit rollen. Intern ben je de projectleider van de klant voor je collega’s van de customersupportdesk om te zorgen dat het project soepel verloopt. Uiteraard blijf je verantwoordelijk bij de klant, ook al is een van de softwarepakketten geïmplementeerd.

PlusPort

Ambitieuze Backend Developer

Ben jij een enthousiaste professional met ervaring in ASP.net en C# ervaring? En ben je bekend met MS-SQL en heb je voldoende inzicht in databasestructuren? Dan ben jij degene die wij zoeken! Wij zoeken een topper die onze software verder kan brengen met nieuwe functionaliteit, naast bugfixing en onderhoud natuurlijk! Je werkt in een team met ontwikkelaars en consultants. Zijn klantgerichtheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid jouw eigenschappen? Kun jij ‘multitasken' en wil jij verder leren en PlusPort vooruit helpen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons