Home >
PinkRoccade

TOP WERKGEVER: PinkRoccade

Locatie:


Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare werkt op het dynamische snijvlak van twee zich snel ontwikkelende gebieden: gezondheidszorg en IT. Dat doen ze vanuit vier vestigingen voor Nederlandse gezondheidszorgorganisaties. 

Over PickRoccade

PinkRoccade is het grootste IT-bedrijf voor de gezondheidszorg en ondersteunen ziekenhuizen, GGZ- en een diversiteit aan care-organisaties met diensten en oplossingen. Hun omvang en verscheidenheid maakt de organisatie uniek en geeft hun mensen veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

PinkRoccade Healthcare is onderdeel van Total Specific Solutions. Zij dragen dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen ze in de basis door IT-oplossingen te bieden voor een efficiënter zorgproces. Daarnaast behoren ook service & support, consultancy & projecten en implementatie & integratie van cloud-oplossingen tot hun dienstverlening. Hiermee verbinden zij zorgdiensten op alle niveaus. 

En faciliteren ze een veilige en efficiënte uitwisseling van zorggegevens. 

Zodat zorgverleners optimaal kunnen sturen op het leveren van de beste zorg. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Werken bij PinkRoccade

De vier overtuigingen van PinkRoccade Healthcare zijn:

  • Elke dag met passie; 
  • Wij denken vooruit;
  • Samen werken is beter; 
  • We bewijzen het vandaag.

Hun bedrijfscultuur kenmerkt zich door professionaliteit, vrijheid en ontplooiingsmogelijkheden. Wie zelf de regie over zijn loopbaan voert, heeft meer plezier in zijn werk. Dat is in hun optiek een absolute voorwaarde om beter tot je recht te komen.

Daarnaast bieden zij jou uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zij zijn een onderneming die het keurmerk van Top Employers ICT 2015 draagt.

Werken voor PinkRoccade is een bewuste keuze, ze hebben veel passie voor de zorg. Zij laten dit zien in alles wat ze doen om hun klanten elke dag vooruit te helpen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons