Home >
PANGAEA Digital Agency

TOP WERKGEVER: PANGAEA Digital Agency

PANGAEA Digital Agency is een full-service internet marketing bureau en heeft samen met de KMGroup kennis en ervaring van vrijwel alle aspecten van het internet om haar klanten succesvol te maken.

PANGAEA is in 1995 begonnen als één van de eerste internet marketing bureaus van Nederland en heeft deze voorsprong altijd optimaal ingezet om boven verwachting te presteren en haar klanten succesvol te maken.

PANGAEA is onderdeel van de KMGroup B.V., een internet investeringsmaatschappij met deelnemingen in internetbedrijven. Deep Graphic Design voor onderscheidende designs en interaction design, Dutch Learning voor eLearning toepassingen, SmartReach voor zoekmachine marketing en PANGAEA Digital Agency voor internet marketing consultancy.

Werken bij PANGAEA
PANGAEA hoort bij de top 5 internet marketing bureaus van Nederland en heeft samen met de KMGroup 46 medewerkers in dienst. Ze groeien hard, hebben uitdagende opdrachten en sterke ideeën en zijn altijd op zoek naar nieuw talent. 

Sfeer

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij PANGAEA Digital Agency, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. PANGAEA Digital Agency kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons