Home >
Packs

Packs

Locatie:

Alkmaar

Met meer dan 70 PacksCenters in de Benelux levert Packs dagelijks zendingen af bij bedrijven en particulieren. De kracht van Packs is met name gelegen in de persoonlijke zorg die aan pakketten gegeven wordt én in de aflevering van pakketten vóór een bepaald tijdstip.

Achtergrondinformatie

Packs is één van de meest concurrerende en klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Eén logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland gedurende zes dagen per week, dus óók op zaterdag. De Packs nachtlijnen zorgen er vervolgens voor dat jouw pakketten naar het Centrale Overslag Punt (COP) in Leerdam worden vervoerd.

 Na de nachtelijke sortering op hun COP, waarbij de juiste zorg aan soms kwetsbare pakketten wordt gegeven, worden de pakketten de volgende morgen voor 7:00 uur op het depot van aflevering bezorgd. Van daaruit vindt de fijn distributie plaats en worden jouw pakketten uiterlijk op het door je gewenste tijdstip afgeleverd.

Werken bij Packs

Packs is een organisatie met een uitdagende omgeving.  De organisatie hecht waarde aan dat jij je kan ontwikkelen én dus bieden zij studietijd met een budget aan.  Naast een diverse functie kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de vacatures van Packs!

 

Recente vacatures:

Vacature Software Ontwikkelaar

Vacature Software Ontwikkelaar

Packs is op zoek naar een .NET developer. Als developer bij Packs werk je aan de verdere ontwikkeling van de eigen software van Packs. Je krijgt een diverse functie waar veel ruimte is voor eigen inbreng. In deze functie ben je veel bezig met het maken van nieuwe applicaties, het is veel meer dan alleen maintainen en debuggen!

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons