Home >
Otravo

TOP WERKGEVER: Otravo

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
Vrijetijd, reizen en toerisme

Otravo is ontstaan uit het samengaan in 2014 van twee succesvolle reisondernemingen met een lange historie: Vliegtickets.nl in Haarlem, opgericht in 1987 onder de naam Montys en World Ticket Center (WTC) uit Amsterdam, opgericht in 1983.

Achtergrondinformatie

Otravo staat voor Online Travel Organisation en is marktleider in de (online) verkoop van vliegreizen in de Benelux en Scandinavië. Reizigers kunnen zowel persoonlijk als via self-service vliegreizen naar wereldwijde bestemmingen boeken, zowel online als offline en zowel zakelijk als particulier. Otravo biedt reizigers een zeer breed aanbod, van wereldwijde vluchten, huurauto’s, hotels en zonvakanties tot aan alle mogelijke dynamische reiscombinaties.

Het hoofdkantoor van Otravo bevindt zich in de penthouses van de Sugar City Torens van Amsterdam-Halfweg, met een loopbrug tussen de twee torens in. Het hoofdkantoor voor de Scandinavische markt bevindt zich in het Zweedse Helsingborg. In hartje Amsterdam heeft Otravo bovendien een dynamische WTC.nl Travel Shop. Customer obsessed, Play to Win, Innovation Leadership en Cost Leadership zijn de kernwaarden waar Otravo voor staat.

Otravo is het moederbedrijf van diverse bekende reismerken. Zo vallen Vliegtickets.nl, Vliegtickets.be, WTC.nl, Schipholtickets.nl, Schipholtickets.com en sinds kort ook het Scandinavische Flygstolen en Tripmonster onder de organisatie. Iedere dag ontvangen zij ruim 100.000 bezoekers op hun sites en zijn er sinds 1983 al miljoenen mensen via hun merken op reis gegaan.

Bedrijfscultuur

Otravo is een zeer gezonde en innovatieve onderneming met een jaarlijks groeiende omzet van meer dan € 500 miljoen en een team van ruim 200 professionals. Het bedrijf heeft internationale groei-ambities en willen die gaan waarmaken. Zij zijn dé speler in de Benelux en Scandinavië als het gaat om online travel en ze willen meer: beter, groter, verder.

Otravo stimuleert gezondheid. Waar mogelijk proberen zij hun steentje hieraan bij te dragen en voorzien zij dagelijks in vers fruit en gezonde lunchfaciliteiten. Daarnaast hebben ze hun eigen gym op de 2e etage van het kantoor in Halfweg.

Natuurlijk houden ze bij Otravo ook van een feestje en gezelligheid. Want waar hard gewerkt wordt, mogen ook mooie successen gevierd worden. Ze hebben een Skybar op de 12e etage waar geregeld geborreld wordt.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Otravo, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Otravo kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons