One Fox

Locatie:

Utrecht

One Fox is al enkele jaren één van slechts een handjevol specialisten op het gebied van informatie-beheer, projectondersteuning en procesoptimalisatie op basis van Microsoft, OpenText en Esri producten. Achtergrondinformatie

Al vele jaren leveren zij succesvolle oplossingen aan hun klanten. De verbindende factor hierin ligt op het informatiemanagement gebied, waarin ze zijn uitgegroeid tot specialist. Dankzij de kwaliteit van hun mensen en de leuke uitdagingen vanuit de klanten. Zij hechten dan ook waarde aan het doen van leuke klussen en het opbouwen van een relatie met hun klanten.

De klanten en partners van One Fox roemen hun technische expertise in het ontwikkelen van klantvriendelijke business apps en het realiseren van complexe integraties. De sleutel tot het succes is de kwaliteit van hun mensen.

Bedrijfscultuur

Bij One Fox werk je aan uitdagende projecten. Je komt terecht in een leuk en enthousiast team waarin plezier in het werk voorop staat. Het team stort zich graag op de vraagstukken van hun klanten en vertrouwen jou passievol de ins & outs van informatiemanagement toe.

One Fox verwacht dat jij je doorontwikkelt. Hiervoor stellen ze een ruim budget beschikbaar en bieden ze je flexibele leerpaden, met veel ruimte voor eigen input en doorgroeimogelijkheden in de One Fox University. Zodat jij de beste vos wordt!

Diezelfde passie komt terug tijdens je eerste lesje tappen, bij de wekelijkse afsluiting. Uiteraard aan hun eigen bar of bij mooi weer aan de Oudegracht. Zij combineren plezier in hun werk graag met mooie resultaten. Niet voor niets hebben ze een bar in hun pand. Om onderling en samen met klanten, partners successen te vieren! Om tot deze successen te komen, werken ze hard aan hun kennis en vaardigheden. Afgewisseld met de nodige bedrijfsuitjes, BBQ's en andere feestjes.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist