TOP WERKGEVER: NxtConsult

Location:


Rotterdam

Als zakelijke dienstverlener ondersteunt NxtConsult organisaties door het leveren van kennis en specialisme voor projecten en opdrachten. Dat doen zij zoveel mogelijk exclusief voor hun opdrachtgevers. Zij stellen ondernemerschap centraal in hun organisatie. Als opdrachtgever heb je hierdoor maken met ervaren en sterk gemotiveerde professionals met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.

Over NxtConsult

NxtConsults missie
NxtConsult heeft als dienstverlening het ondersteunen van bedrijven bij het ontwikkelen van software op basis van Microsoft technologie. Dit doen ze op basis van detachering en consultancy. Alle medewerkers zijn ondernemers en werken actief samen via het Midlance model.

Software Ontwikkelaars
Alle professionals zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van innovatieve maatwerk software toepassingen en helpen bij (complexe) advies- of capaciteitsvraagstukken.

Werken bij NxtConsult

NxtConsult is doorlopend op zoek naar medior/senior Microsoft specialisten (Developers, Software Architecten en Scrum Masters) die ondernemerschap en samenwerking centraal willen stellen binnen hun carrière. Uitgekeken op je huidige baan? Laat je uitdagen door ons Midlance model. Durf jij het aan?

Werken bij NxtConsult betekent werken via het Midlance model. Het salaris voor jou als professional is 70% van de omzet van de opdracht. Met hun basistarieven betekent dat een netto salaris in vele gevallen vergelijkbaar is met het bruto salaris in een vastloonconstructie.

NxtConsult biedt uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Als professional heb jij zelf inspraak in de opdracht en daarmee de reistijd, duur en locatie. Puur ondernemerschap.

Op dit moment zoeken zij voornamelijk professionals met als specialisatie het ontwikkelen software op basis van Microsoft technologie. Denk hierbij aan C#, ASP.NET, Azure, SQL Server en nog veel meer.

 

Recente vacatures:

C# .NET Developer

Nxt Consult biedt uitdagende opdrachten en een groeiend klantenbestand. Als consultant heb jij zelf inspraak in de opdrachten en daarmee de reistijd, duur en locatie. Dankzij hun aantrekkelijke bonus constructie is het netto salaris in vele gevallen vergelijkbaar met het bruto salaris in een vastloonconstructie.

NxtConsult
NxtConsult ROTTERDAM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist