Home >
NNEK

TOP WERKGEVER: NNEK

NNEK is een echt Nederlands familiebedrijf. NNEK (Noordnederlands Effektenkantoor) is 1986 in Groningen opgericht door de familie Andringa.

De familie heeft daarvoor drie generaties lang een belang gehad in een kaasbedrijf (Uniekaas). Toen dat belang verkocht werd, heeft de familie er voor gekozen om het vermogen zelf te gaan beheren. De professionele activiteiten van NNEK zijn vanuit Groningen gestart. Drie jaar later ging in 1989 de vestiging in Amsterdam open. In die tijd was de beurs nog ‘fysiek’ en was het Rokin in Amsterdam (vlakbij Beursplein 5 en de optiebeurs) een logische keuze. Met een ‘kaasachtergrond’, Friese familietraditie en een goed stuk nuchterheid is NNEK de meest Nederlandse vermogensbeheerder.

Filosofie - NNEK heeft in het jaar 2000 definitief de keuze gemaakt om haar vermogensbeheerdiensten aan te bieden via professionele intermediairs. Beleggen is in onze ogen zonder een financieel totaalplaatje een ‘losse flodder’. Bij intermediair moet u denken aan de onafhankelijke financieel adviseur die werkt op basis van hypothecaire planning, pensioenplanning of financiële planning. NNEK doet haar uiterste best om het distributienetwerk van deze adviseurs zorgvuldig uit te zoeken. Want u bent gebaat bij een objectieve, transparante en eerlijke financiële begeleiding. Natuurlijk vormt de vermogensplanning en vermogensopbouw van uw rekening bij NNEK een belangrijke rol in uw financieel plan.

Vermogensscheiding - Het vermogen van onze klanten die beleggen in vermogensbeheerdiensten zoals Fondsenmozaïek, Indexmozaïek, Garantiemozaïek of Duurzaammozaïek wordt geadministreerd bij de Stichting Noordnederlandse Beleggersgiro. NNEK treedt op als beheerder. Hierdoor weet u zeker dat uw vermogen en dat van NNEK volledig van elkaar gescheiden zijn. Mocht NNEK onverhoopt ‘omvallen’, dan heeft dat geen enkel nadelig gevolg voor uw vermogen. Wel zo’n veilige gedachte.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij NNEK, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. NNEK kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons