NewHeap B.V.

NewHeap is een full-service software development bedrijf, gespecialiseerd in het ontwikkelen van uitgebreide software-oplossingen en applicaties. Door de nieuwste technologieën en aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design met elkaar te combineren, leveren we de beste softwarekwaliteit voor onze web- en mobile producten. We begeleiden onze klanten van het eerste idee tot aan de positionering van hun organisatie.

NewHeap heeft al verschillende applicaties en extensies ontwikkeld voor server-, web-, mobile- en desktopomgevingen. We houden van werken aan bijna onmogelijke projecten en onszelf tot het uiterste te dwingen. Alleen de allerbeste kwaliteit leveren, dat is waar wij voor staan!

 

Recente vacatures:

.NET DEVELOPER BIJ NEWHEAP

Bij NewHeap werken we met passie om de mooiste dingen te maken voor onze klanten. Ook vinden we het belangrijk dat je plezier beleeft aan je werk. We houden rekening met je interesses, helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling en we geven je de ruimte om projecten zelfstandig op te pakken. En tussen het werken door is er altijd wel iemand beschikbaar voor een potje darts te gamen of om te dollen met onze bedrijfshond Linux!

.NET DEVELOPER BIJ NEWHEAP
NewHeap B.V. ZWOLLE
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist