Nedgraphics BV

Locatie:

Utrecht

Bij NedGraphics ontwikkelen we software voor het ontwerpen, beheren en publiceren van digitale tekeningen en kaarten. Veelal geïntegreerd met andere gegevens binnen uw organisatie. Zo zijn digitale kaarten- en ook digitale tekeningen een essentiële informatiebron. Zeker in relatie tot objectenbeheer, de basisregistratiekaart, infrastructuur en ruimtelijke ordening

Achtergrondinformatie

NedGraphics is eind jaren ‘70 gestart als CAD/GIS leverancier en heeft zich vervolgens ontwikkeld tot een specialist op het gebied van Geo- en Infra Informele Technologie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot marktleider en leveren we software aan rijksoverheden, meer dan de helft van alle Nederlandse gemeenten en alle provincies. 

We bieden we ook oplossingen voor de private sector, vaak toeleveranciers aan de overheid. Door onze uitgebreide kennis van en ervaring met de overheid, weten we precies welke factoren cruciaal zijn in de afstemming van alle belangen.
Binnen ons portfolio ontwikkelen we ook oplossingen voor de luchtvaart. We leveren aan luchtvaartdiensten in Europa, Amerika, Azië en Afrika met grote klanten als Eurocontrol en NavCanada.

Werken bij NedGraphics

Heb je interesse in een baan bij een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van CAD en GIS (Geografische Informatie Systemen)?

NedGraphics biedt diverse interessante functies, waarbij je werkt in een plezierige en open werkomgeving met volop ruimte voor eigen initiatief en ambitie en een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden. Wij zijn continu op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om in een dynamische en technologische GIS-omgeving innovatieve oplossingen te bedenken voor onze klanten.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist