TOP WERKGEVER: NedFox

Locatie:    Emmeloord

Retailvista was in 2008 het eerste Retailplatform dat volledig in de cloud draaide in Europa. Sindsdien heeft RetailVista zijn sporen verdiend in verschillende branches in binnen- en buitenland.

Achtergrondinformatie

Honderden ondernemingen maken gebruik van RetailVista met duizenden actieve kassa's en meer dan vijfduizend gebruikers. De Cost of ownership blijft laag doordat de gebruiker RetailVista huurt, waarbij de hosting tegen vaste, lage- en voorspelbare kosten plaatsvindt. De functionaliteit van RetailVista is door de jaren heen enorm uitgebreid. RetailVista is beschikbaar op elk mogelijk mobiele platform.

NedFox is de motor achter RetailVista ERP, de perfecte oplossing voor retail organisaties. Ze leveren een unieke ERP omgeving aan tuincentra, bouwmarkten, supermarkten, lifestyle winkels, cash en carry groothandels, shop-in-shops en nog vele andere. Dat doen ze niet alleen in NL, maar ook in België en ze zijn snel groeiend in de UK. 

Bedrijfscultuur

Bij NedFox tref je een dynamische club van gedreven mensen die de beste willen zijn in retail. 

Dat is hard werken, maar je krijgt er toffe collega’s voor terug, een leuke team sfeer, korte lijnen en een informele werksfeer. Vanwege groei en toekomstige uitbreiding van hun activiteiten zijn ze op zoek naar een enthousiaste software ontwikkelaars. Je kan bij hun technologische hoogstandjes verwachten!

Hiernaast zijn ze geen 'strak-in-pak-club', tenzij hier de gelegenheid naar is. Wat kan je dan wel bij hun verwachten? Allereerst zijn ze gevestigd in een modern en transparant (lees: met heel veel ramen) pand. Je kan bij NedFox een hele informele werksfeer verwachten waarbij je gaat werken in een team van gepassioneerde developers. Ze zijn nauwelijks hierarchisch en zien dan ook liever ergens een goede discussie ontstaan dan dat je enkel 'ja en amen' roept. Verder biedt NedFox…

  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
  • De optie om thuis te werken;
  • De optie om flexibel te werken;
  • Een functie waarbij doorgroeien goed haalbaar is;
  • Een grote line-up aan programmatuur die je gaat ontwikkelen en onderhouden;
  • Veel werk, uitdaging, regels code, applicaties en koffie.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist