TOP WERKGEVER: Nalta Software

Locatie:

Wateringen

Als internetbureau ontwerpt en ontwikkelt Webbeat apps, responsive websites en online platformen. Het bedrijf gelooft in duurzame relaties op basis van transparantie en vertrouwen.

Achtergrondinformatie

Webbeat is opgericht in 2000 door Geert Merkelbach. Al in de begindagen zijn verschillende SaaS-diensten in de markt gezet, al werd het toen nog niet zo genoemd. Gedurende zijn hele bestaan heeft Webbeat maatwerk opdracht gecombineerd met eigen SaaS-producten en ook vandaag de dag werkt die combinatie nog steeds goed. De "eigen" producten zijn inmiddels meestal afzonderlijke entiteiten waarin vanuit het moederbedrijf Nalta geparticipeerd wordt.

Webbeat maakt onderdeel uit van Nalta. Webbeat en Nalta hebben elkaar leren kennen in 2001 toen ze beide aan het pionieren waren met SaaS-diensten. Sindsdien hebben ze veel projecten gezamenlijk uitgevoerd, ieder vanuit zijn eigen specialisme. In 2005 werd dit geformaliseerd in een gezamenlijke entiteit en in 2012 zijn de bedrijven volledig gefuseerd.

Naast software development en professional IT-services is Nalta ook actief verbonden aan verschillende online diensten. De belangrijkste daarvan zijn Filterworks, Optispeech, Datumprikker en Week Calendar. Ook is Nalta betrokken bij verschillende start-ups waar het bedrijf zijn kennis, ervaring, netwerk en development teams inzet om de groei een stevige impuls te geven.

Bedrijfscultuur

Webbeat heeft mogen samenwerken met zeer uiteenlopende klanten op het hoogste niveau, met internationals binnen de accountancy, farmacie en telecom maar ook dichtbij huis voor bijvoorbeeld een innovatieve lunchcateraar. Ieder project, groot of klein, heeft zijn eigen charme en uitdagingen. De rode draad is de techniek. De diversiteit houdt de organisatie scherp en Webbeat is trots op de ervaring die dit heeft gebracht.

Webbeat onderscheidt zich onder andere in:

  • Betrokkenheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid;
  • Omgaan met gevoelige informatie (o.a. patiënten en financiële gegevens);
  • Grote hoeveelheden data of zeer intensief gebruik;
  • Workflow en koppelingen tussen verschillende systemen;
  • Gebruiksvriendelijkheid en de kunst van eenvoud.

Bij Webbeat werken ze met een enthousiast team binnen een professionele, inspirerende en informele werkomgeving. Er hangt een positieve sfeer waarin veel kennisoverdracht plaatsvindt en hierbij is er ook veel ruimte voor eigen inbreng. 

Alle collega's werken het grootste deel van hun tijd op het kantoor in Wateringen (grens Den-Haag / Delft).

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist