TOP WERKGEVER: Mysports

Locatie:

Hilversum

MySports is een high-tech sportmarketing organisatie. MySports activeert atleten voor, tijdens en na afloop van sportevenementen door het inzetten van digitale oplossingen waarbij de merkbeleving van het evenement en de betrokken partners centraal staat. De missie van MySports is in lijn met de slogan ‘Bring sports to life’.Achtergrondinformatie

De activaties vinden plaats door het (live) aanbieden van impactvolle persoonlijke content. De diensten zijn op te delen in: live tracking & timing, live social media, live event apps en video & foto diensten. Jaarlijks gebruiken ruim 400.000 amateur- en topsporters de MySports RFID timing chip gedurende 150 evenementen. 

Meer dan 30 miljoen keer per jaar worden de MySports diensten gebruikt door de B2C klanten. MySports is actief in 12 landen en verzorgt de digitale merkbeleving van ondermeer Nike, Amstel, Adidas en ASICS. Aansprekende evenementen zijn de Mud Masters, de Amstel Gold Race en de Comrades Marathon. MySports is tevens verantwoordelijk voor hoogwaardige tijdregistratie voor evenementen zoals het NK Mountainbike en het NK Marathon.

Werken bij Mysports

Mysports biedt jou een marktconform loon, flexibele inrichting van je uren, werkplek op het Media Park nabij openbaar vervoer. Een snel groeiend dynamisch bedrijf met (internationale) doorgroeimogelijkheden, werken aan state-of-the-art media en nieuwe technologieën en oplossing.

 

Recente vacatures:

Technical Lead .NET

MySports is een high-tech sportmarketing organisatie. MySports activeert atleten voor, tijdens en na afloop van sportevenementen door het inzetten van digitale oplossingen waarbij de merkbeleving van het evenement en de betrokken partners centraal staat. De missie van MySports is in lijn met de slogan ‘Bring sports to life’.

Technical Lead .NET
Mysports HILVERSUM
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist