Mydatafactory

Mydatafactory heeft een ambitieuze groeidoelstelling om wereldwijd het beste product en services te leveren op het gebied van ‘smart’ product data cleansing (Knowledge As A Service).

De filosofie achter de applicatie is dat we zoveel mogelijk productkennis willen opslaan in de applicatie zodat het systeem hiervan ‘leert’ en hierdoor de gebruiker kan ondersteunen/ontlasten om op een betere en snellere manier de productdata te verrijken en verbeteren.
Met input van onze klanten en partners ontwikkelen we een innovatieve intelligente totaaloplossing voor het matchen, classificeren en verbeteren van productdata. Hierbij richten wij ons op MKB+ en Enterprise organisaties die in het bezit zijn van grote hoeveelheden productgegevens.

Wij bieden ons product aan als een SaaS applicatie (Software As A Service) voornamelijk gebaseerd op Microsoft technologie, zodat we 1 universele applicatie hebben die door al onze klanten gebruikt wordt. Hiernaast worden algoritmes ontwikkeld in bijvoorbeeld Java, Python en wordt gebruik gemaakt van de laatste searchtechnologie.

Sfeerimpressie
Binnen de organisatie zijn er korte lijnen en is de werksfeer informeel. Natuurlijk werken we hard, maar er worden ook regelmatig sociale activiteiten georganiseerd. Elke laatste vrijdag van de maand sluiten we af met een borrel. Tevens is er veel ruimte voor input van onze medewerkers.

Banner

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist