TOP WERKGEVER: MWM2 / Crowdtech

Locatie:


Amsterdam

Marktonderzoekbureau MWM2 is Expert in luisteren. Luisteren versterkt en verdiept relaties. Door goed te luisteren, kunnen organisaties gebruik maken van de collectieve intelligentie, kennis en creativiteit van hun klanten. Dit resulteert in continuïteit, betere producten en diensten, en meer omzet en winst.

Achtergrondinformatie

De naam MWM2 staat voor Meer Weten van Mensen en Markten. MWM2 is in 2003 opgericht door Hemmo Vriend en Govert van den Bos met de overtuiging dat organisaties beter kunnen presteren door goed naar hun klanten te luisteren.

MWM2 is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend, innovatief onderzoeksbureau in Nederland dat in 2014/2015 verkozen werd tot Marktonderzoeksbureau van Jaar. Er werken nu circa 75 medewerkers bij MWM2. Hun team bestaat uit een mix van ervaren consultants, jonge, gedreven onderzoekers en dialoogmanagers. Daarnaast hebben ze een team van programmeurs die continu de nieuwste technologie ontwikkelen.

MWM2 is de one stop shop voor iedere organisatie die goed naar zijn klanten wil luisteren.

Zij hebben alle onderzoeksmethoden en technologie onder één dak. MWM2 is marktleider op het gebied van klantenpanels & communities en zijn actief in vrijwel alle branches. Honderden (toonaangevende) organisaties weten door te meten met MWM2.

MWM2 voldoet aan nationale en internationale eisen voor marktonderzoek en databeveiliging. Zij zijn zowel ISO20252 en ISO27001 gecertificeerd. MWM2 is lid van zowel de MOA als het internationale Esomar.

Bedrijfscultuur

Werken bij MWM2 is werken in een open, informele omgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Naast hard werken is er aandacht voor elkaar tijdens borrels, bootcamps en teamuitjes. Ze lunchen elke dag gezamenlijk op de 8e verdieping van hun pand met een prachtuitzicht over Amsterdam-Zuid. 

Werken bij het groeiende en meest innovatieve marktonderzoeksbureau van Nederland? Dan is MWM2 op zoek naar jou!


 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist