Home >
Magion

TOP WERKGEVER: Magion

Door de unieke combinatie van Magion voor zowel process control als ICT expertise, opereren wij succesvol in diverse takken, zoals de olie & gas industrie, chemische- en procesindustrie.

Magion staat voor engineering synergy: een uitstekende samenwerking met de klant én onderling, in multidisciplinaire teams, vormt de basis hiervoor. De sterke mate waarin wij vervolgopdrachten genereren, is illustratief voor de kwaliteit en toewijding die wij toepassen in onze aanpak.

Wij dragen zorg voor de implementatie van geavanceerde en doeltreffende oplossingen, gericht op de besturing, beveiliging en optimalisatie van het productieproces, alsmede de informatievoorziening om het productieproces heen.

Magion heeft vestigingen in Den Haag en Stabroek (België).

Magion is 100% onafhankelijk van systeemleveranciers. Door de procestechnische achtergrond van onze medewerkers en de focus op process control ontwikkelingen, heeft Magion veel domeinkennis en kunnen wij de klant optimaal van dienst zijn op bijzonder veel gebieden:

  • Control & Safety Engineering;
  • Control & Safety Implementation;
  • Control & Safety Optimization;
  • Process Control Domain Security;
  • Production Intelligence.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Magion , maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Magion kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons