TOP WERKGEVER: Kraan bouwcomputing

Locatie:

Capelle aan den IJssel

Kraan is al tientallen jaren dé leverancier van bouwsoftware voor bouwbedrijven, aannemers, calculatiebureaus en service- en onderhoudsbedrijven.


Achtergrondinformatie

Kraan Bouwcomputing biedt een breed scala aan softwareproducten voor de bouw- en vastgoedbranche. Ze zijn niet alleen leverancier van software en opleidingen, maar vooral ook een meedenkend partner met kennis van de bouw. Specialist in bouwautomatisering word je niet zomaar. Kraan heeft in ruim vijftig jaar tijd een enorme hoeveelheid kennis van het bouwproces opgedaan. Medewerkers hebben vaak zowel een bouwkundige als een ICT-opleiding achter de rug, waardoor altijd daad bij het woord wordt gevoegd. Ze ontwikkelen wij software die naadloos aansluit op de wensen van vandaag en morgen. Het aanschaffen van software alleen is nooit de oplossing voor een organisatieprobleem. De software moet aansluiten op  het proces, de procedures en de medewerkers bij de desbetreffende klant.

Werken bij Kraan Bouwcomputing

Bij Kraan vind je een leuk team en een prettige werksfeer, een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit en een afwisselende baan in een kennisrijke IT-onderneming. De flipperkast en voetbaltafel worden dagelijks gebruikt voor de nodige ontspanning. Kraan organiseert een paar keer per jaar personeelsuitjes en de foodtruck staat voor de deur als we gezamenlijke successen vieren. Kraan heeft goede secundaire voorwaarden, geeft de mogelijkheid jezelf door te ontwikkelen en de ruimte om door te groeien!

 

Recente vacatures:

technisch business analist

Weet jij nieuwe functionaliteiten te beschrijven, kan jij beschrijven hoe dit naadloos gaat aansluiten op de bestaande functionaliteit en is jouw beschrijving zo nauwkeurig dat een programmeur dit kan ontwikkelingen? Dan zoeken wij jou! De software wereld staat nooit stil en om blijven te vernieuwen zoeken wij versterking in ons team van business analisten. Herken jij jezelf in deze beschrijving, dan komen wij graag met jou in contact!

Kraan bouwcomputing
Kraan bouwcomputing CAPELLE AAN DEN IJSSEL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist