Koper Automatisering B.V.

Koper Automatisering, gevestigd in Aalsmeer, is een vooraanstaand softwarebedrijf actief op ontwikkeling van ERP-software en leveren van consultancy. Koper ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt het eigen ERP-pakket KBT-Pro. Koper opereert veelal binnen de sierteeltsector, en is daarbinnen de toonaangevende marktleider.

Vacatures bij Koper-IT

Over Koper Automatisering

In de 17 jaar dat Koper Automatisering bestaat, hebben ze de sierteeltsector zien groeien: van uitgeprinte vrachtbrieven tot aan de hoogwaardige technische oplossingen die nu standaard zijn. In al die jaren is Koper Automatisering meegegroeid. Vanaf de oprichting bieden zij al oplossingen om bedrijven te ondersteunen in hun bedrijfsvoering en vandaag de dag doen ze dat nog steeds.

Het bedrijf is niet ‘gewoon een softwareleverancier’. Koper Automatisering is voor haar klanten een partner in het bieden van technische oplossingen en automatiseringswensen. De software is op maat te maken en samen met de klant kijken ze wat de beste oplossingen zijn.

Meerdere toonaangevende bedrijven uit de Hillenraad zien het bedrijf als hun partner in de automatisering van de bedrijfsprocessen. Samen met hen en andere klanten blijven ze hun producten ontwikkelen en laten ze de diensten meegroeien met haar klanten en met de sector.

Omdat Koper een Microsoft Silver Partner is, garanderen ze dat onze producten ontwikkeld worden met de laatste technieken van Microsoft en daardoor altijd actueel zijn. Dit zorgt er gelijk voor dat onze systemen betrouwbaar zijn.

Werken bij Koper-IT
Werken bij Koper Automatisering

Koper Automatisering is een platte organisatie met een actief betrokken directie. De werkomgeving kenmerkt zich door een open en sociale omgeving. Je krijgt de mogelijkheid krijgt om in een high-end ontwikkelomgeving te werken met de nieuwste technieken. Naast een goed salaris bieden ze ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk dan hieronder de openstaande vacatures en solliciteer!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist