Home >
KIEN B.V.

KIEN B.V.

Kien/PanelWizard is een marktonderzoekbureau gevestigd in het centrum van Groningen. We kijken naar marktonderzoek oplossingen vanuit de wens van de klant, gecombineerd met onze eigen technische kracht en niet per se vanuit traditie en gebruiken. De interne structuur bij Kien is uiterst plat en de sfeer informeel.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Kien. We zijn dan ook trots op onze ISO certificaten en uit ons klanttevredenheidsonderzoek blijkt dat de geleverde kwaliteit ook wordt gewaardeerd. Het gemiddelde cijfer voor onze dienstverlening is een 8,5.

 

Recente vacatures:

KIEN B.V.

.NET-developer | ASP.NET/C#, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS 3, MS SQL Server

Ben jij als .NET-developer toe aan een werkgever die het beste met je voor heeft? Waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, en ondertussen elke dag aan toffe projecten kunt werken? Lijkt het je leuk om aan onze eigen innovatieve tools te bouwen én voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan? Kun je daarbij het overzicht houden en schiet je niet snel in de stress? Dan is een functie als developer bij Kien iets voor jou.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons