Home >
Kamer van Koophandel

Kamer van Koophandel

U bent als ondernemer gedreven om succesvol te ondernemen. Dat kunt u doen door nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, andere markten aan te boren of naar het buitenland te gaan.

Soms is het lastig om snel de juiste informatie of partners te vinden. Voor al die zaken en meer, zijn wij u graag van dienst. Om dit zo effectief mogelijk te doen, is vanaf 1 januari 2014 de nieuwe Kamer van Koophandel van start. Een landelijke organisatie waarin de Kamers van Koophandel en Syntens Innovatiecentrum hun krachten bundelen.

Als nieuwe Kamer van Koophandel werken wij vanuit de wensen en behoeften van de generatie ondernemers die snel toegang tot de juiste informatie verlangen, die sector- en grensoverschrijdend zakendoen en volop participeren in (online) netwerken. In 2014 gaan wij daarom aan de slag met een veranderende dienstverlening en nieuwe manier van omgaan met onze klanten en stakeholders. Voor ondernemers willen wij een moderne publieke dienstverlener zijn die haar data, kennis en adviesdiensten zoveel mogelijk online, plaats- en tijdonafhankelijk beschikbaar stelt. Hiermee stellen wij ondernemers in staat om succesvol hun bedrijf te starten, hun diensten en producten te innoveren en hun groeiambities waar te maken in binnen- en buitenland.

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Kamer van Koophandel, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. Kamer van Koophandel kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons