Home >
Jobs & Media Group

Jobs & Media Group

Over ons

Jobs & Media Group is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling. Onze expertise ligt in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking. Ons team van ruim 125 gedreven vakmensen staat garant voor energie, kwaliteit en ambitie. Ons werkveld beslaat inmiddels heel de Benelux en is nog altijd groeiende.

Onze diensten

Onze verschillende merken bieden onze klanten de optimale ondersteuning bij het vinden van nieuw personeel. Op de manier die bij de klant past. Of je nu op zoek bent naar een recruitmentpartner die je het gehele werving- en selectieproces uit handen neemt, of naar een voordelige manier om meer exposure te krijgen voor je vacatures en om ondersteuning te krijgen bij het sourcen van de juiste kandidaten; de merken van Jobs & Media Group bieden altijd een werkwijze die naadloos aansluit bij jullie organisatie.

Vooral in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking zijn wij op ons best. Dit zijn de sectoren waar het vinden van het juiste personeel echt een uitdaging is. En wij zetten graag onze tanden in een goede uitdaging.

Wij werken vooral met organisaties die op regelmatige basis nieuwe vacatures te vervullen hebben, en die graag een samenwerking voor de lange termijn met ons aan willen gaan. Met wederzijds commitment zetten we de mooiste resultaten neer: de juiste mensen op de juiste plek. Elke keer weer.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons