TOP WERKGEVER: JDS bedrijfsautomatisering B.V.

Locatie:

Venray

JDS bedrijfsautomatisering bv is een echt familiebedrijf, opgericht in 1986 door Julian Hendriks samen met zijn vader. Begonnen als Junior Data Systems, wat al snel JDS werd en inmiddels een vast begrip is geworden. Al meer dan 30 jaar richt JDS zich op het leveren van oplossingen aan het MKB op het gebied van ICT. Waar het begon met het leveren van de nodige hardware, software en beheerdiensten, is JDS inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig ICT-bedrijf dat alle facetten van een evenwichtige omgeving biedt, zoals ook cloud-diensten en HIP-telefonie.


Achtergrondinformatie

Naast de focus op ICT, heeft JDS ook twee eigen softwareoplossingen ontwikkeld. LogisticManager is een transport management systeem dat zich richt op het ontzorgen van transporteurs en expediteurs in hun administratieve bedrijfsprocessen. Plan-IT is de oplossing die er voor is gemaakt om autodealers te ondersteunen in het optimaliseren van hun aftersales processen. Het digitale planbord maakt het inplannen en beheren van afspraken kinderspel, zodat de hoogst mogelijke efficiëntie bereikt wordt in de planning. 

Ze bieden hun klanten: 

  • Software en hardware
  • Security
  • Cloud 


MISSIE 

Optimale rust voor de ondernemer, dat is het doel van JDS bedrijfsautomatisering bv. In ieder geval qua automatisering, want dát is nu juist hun vakgebied. Hun missie is dan ook u als ondernemer zo veel mogelijk ontzorgen wat betreft uw automatisering, zodat u meer tijd overhoudt voor centrale bedrijfsprocessen.

Een legio aan constructies zijn er mogelijk. Zoekt u een partij die met u meedenkt naar de beste ICT-oplossing voor uw bedrijf? Doen ze. Heeft u een bestaande omgeving, maar geen tijd voor het onderhoud? Zij wel. Wilt u de stap maken naar de Cloud? JDS bedrijfsautomatisering bv helpt u daarbij.
Wat uw ICT-vraagstuk ook is, ze denken graag met u mee om tot een oplossing te komen die voor u het beste werkt.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist