Itelligence

itelligence richt zich wereldwijd, met ruim 4500 consultants in 24 landen, op volledige SAP dienstverlening voor bedrijven en organisaties in de Midmarket.

Als SAP Platinum partner is het één van de belangrijkste partners van SAP en heeft het, als enige partner, zes global SAP certificeringen. itelligence is hierdoor zeer nauw verbonden aan SAP en is continue bezig met de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de state-of-the-art product portfolio van SAP. Dit maakt ons uniek.

Ons motto is "Think Global, Act Local". Met de kennis die wereldwijd beschikbaar is en wordt opgebouwd bedienen wij, vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Diegem, met ruim 120 medewerkers de Benelux markt van innovatieve SAP oplossingen. We richten ons daarbij op verschillende marktsegmenten binnen de sectoren Industry (Maakindustrie, Handel en Distributie, Automotive, Food en Agri, en Healthcare) en Education (ROC markt, Hoger onderwijs).


Awards

Het succes van itelligence wordt aangetoond door het winnen van meerdere awards, op zowel nationaal als internationaal niveau. In Nederland hebben we de SAP Business ByDesign Partner Award gewonnen door onze inzet rondom dit nieuwe innovatieve cloud product.

Op internationaal niveau heeft iteligence maar liefst 3 partner Excellence awards in de wacht mogen slepen, namelijk voor Net-New Names, Small and Midsize Enterprises en Analytics.

Onlangs hebben we twee felbegeerde Pinnacle Awards in ontvangst mogen nemen: voor Global Value-Added Reseller en voor SAP S/4 HANA Adoption Partner of the Year.


Werken bij itelligence 

Consultants waarderen itelligence Benelux om haar familiaire karakter en de internationale samenwerking. Er is ruimte voor eigen initiatief en er wordt gewerkt met de laatste innovaties van SAP en partners.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om parttime te werken (32 uur is een optie) en kennen we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een hoge mate van zelfstandigheid en veel vrijheid van handelen. 

 https://www.youtube.com/embed/tF9WjU3rPPc 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist