TOP WERKGEVER: IT Workz

Hoe zet je een onderwijsomgeving op die zowel aansluit op de belevingswereld van jongeren als op de behoeften en leerdoelen van een onderwijsinstelling? Een omgeving die bovendien bestendig moet zijn tegen een digitaliserend landschap. IT-Workz gelooft sterk in de kracht van innovatie; met de juiste kennis en aandacht kan technologie een positieve verandering in het onderwijs(proces) bewerkstelligen. Door technologische ontwikkelingen scherp in de gaten te houden en te vertalen naar passende mogelijkheden voor iedere unieke onderwijsinstelling draagt het bedrijf bij aan dat waar het echt om gaat: leerlingen in een optimale, digitale omgeving klaarstomen voor de toekomst. 

Educational technology 

IT-Workz beheert 12.000 werkplekken en 65.00 accounts voor leerlingen en onderwijsprofessionals van vo- en mbo-scholen door heel Nederland. Daarnaast blijven ze zoeken naar mogelijkheden om meer uit het onderwijs te halen; door middel van o.a. interactief lesmateriaal, dashboards, onderwijsapps en digitale didactiek weet het bedrijf een digitale dimensie toe te voegen aan de leerbeleving van leerlingen en studenten.

Werken bij IT-Workz

De professionals van IT-Workz zijn stuk voor stuk betrokken bij het bedrijf en delen een grote passie voor onderwijs en IT. Ze zijn trots op het bedrijf, het werk, de producten en de samenwerkingen—trots om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit en duurzaamheid van onderwijs. Binnen IT-Workz word je uitgedaagd; innovatie betekent namelijk dat je durf moet hebben—dat je ideeën omzet in plannen. Je krijgt dan ook de ruimte en vrijheid om lef en ondernemerschap te tonen. IT-Workz doet een beroep op je creativiteit en je zelfstandigheid en daagt je steeds uit het beste van jezelf te geven. Hiertegenover staat dat jij je in alle mogelijke richtingen kunt ontwikkelen en alle ondersteuning mag verwachten die je nodig hebt: van trainingen en opleidingen tot persoonlijke groeiplannen. 

Waar zit IT-Workz?

Het kantoor van IT-Workz is te vinden in Etten-Leur

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist