Home >
IT Topdogs

IT Topdogs

Locatie:
Specialisme:  

Utrecht
Engineering

IT Topdogs is een eigenzinnige organisatie. Er heerst een echte engineeringcultuur binnen het bedrijf. Het team streeft ernaar om de beste te zijn en te blijven. Innovatie en vakmanschap zijn hierbij belangrijke speerpunten.  IT Topdogs is daarnaast ondernemend en staat overal voor open.

Achtergrondinformatie

Het bedrijf voert opdrachten uit voor meer dan 100 verschillende Nederlandse opdrachtgevers. Daar zitten hele grote namen tussen, maar ook kleinere opdrachtgevers met uitdagende omgevingen. 

Bedrijfscultuur

Bij IT Topdogs werk je met de beste mensen en technieken in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een grote en groeiende community. Er wordt gewerkt in kleine, exclusieve teams. In het bedrijf is men eager op het gebied van het ontwikkelen van eigen persoonlijke vaardigheden. Je bent namelijk geen nummer, maar je bent jezelf en je bent de beste!

 

Recente vacatures:

IT Topdogs

Lead Architect .NET

Vind jij als ervaren Software Architect innovatie net zo belangrijk als wij? Wil je jezelf tijdens je werk constant blijven verbeteren? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT Top Dogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.

Junior Software Developer/Consultant

Junior Software Developer/Consultant

Start je met je carriere en ligt je passie bij software ontwikkeling? Wil je in korte tijd ervaring op doen bij verschillende opdrachtgevers? Zoek je training en opleiding en wil je “de beste in je vak” worden? Wil je werken bij een bedrijf dat innovatie belangrijk vindt en waar teaming en persoonlijke ontwikkeling onderdeel zijn van de bedrijfscultuur? IT-Topdogs is een jonge organisatie die op zoek is naar developers met echte kwaliteit.

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij IT Topdogs, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw cv en een duidelijke motivatie. IT Topdogs kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons