Home >
Isah

TOP WERKGEVER: Isah

Waar staat Isah voor? Een stabiele, technisch hoogwaardige softwareoplossing: dat is wat Isah u te bieden heeft. Dat beloven we niet alleen. We maken het ook waar. 

Onze kernmarkt is de maakindustrie. Een industrie waar we, in verschillende branches, al vanaf 1987 ervaring in hebben. Daardoor weten we precies wat er nodig is om uw bedrijf beter te besturen en betere resultaten te behalen. 

Onze business software is erop gericht om u te helpen het rendement van uw bedrijf te verhogen. Cruciaal daarbij is dat we intensief en langdurig met u samenwerken. Ons uitgangspunt? Uw eisen en ambities. U kunt rekenen op koersvaste software die altijd up to date is. 

Zo zorgen we er om te beginnen voor dat eventuele grote aanpassingen in de software geen grote gevolgen voor u hebben. We faseren bestaande technologie uit, terwijl we nieuwe technologie voor u ontwikkelen en toevoegen. Tussentijdse implementaties zijn dus niet nodig. U kunt altijd soepel doorwerken. Het enige wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat uw medewerkers op de hoogte zijn én blijven van de vele functionaliteiten van de Isah software. Dankzij de flexibele software kunnen wij deze eenvoudig aanpassen aan voor u specifieke  bedrijfsprocessen. 

Onze aanpak levert u een concreet, gunstig resultaat op: de Total Cost of Ownership (TCO) van de business software van Isah behoort tot de laagste in de markt. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons